Sana yazı hatırlatan bir şarkı.
Favori kokteylin?
Bu yazım İspanya’da Sangria’larla başladı, evde yaptığım Sangria’larla devam etti. Güzel bir Piña Colad’a ise her yaz beni çocukluğuma götürüyor… İkisi arasında kararsızım.
Mükemmel bir yaz gününü tanımla!
Bodrum’daki evimde uyanıyorum. Yürüyerek Dirmil’deki köy kahvaltıcılarına gidiyorum. Güzel bir börekle başlayan uzun bir kahvaltının ardından gün tamamen güneşlenmeye ayrılıyor, havuzun vazgeçilmezleri Emrecan ve Canan, bir de o sırada Bodrum’da kim varsa. Tüm gün havuzda ya da deniz kenarında geçiyor. Akşamüstü midye sipariş ediliyor, gün ise güzel bir balıkçıda bitiyor.
Favori yaz yemeğin?
Güzel domatesli salatalar, mezeler ve gazpacho’lar.
Bodrum mu, Çeşme mi?
As a part-time Bodrum local, of course Bodrum.
One irreplaceable thing in your summer bag?
Laura Mercier dudak kalemim.
Gün doğumu mu, gün batımı mı?
Tabii ki gün batımı. Özellikle yaz akşamları bambaşka… Akşam yemeğine giderken o büyülü anı yakalamak için hep hafif bir telaşla çıkarım evden. Gökyüzü turuncu ile morun arasında, deniz hafifçe parıldıyor, şehir yavaş yavaş geceye hazırlanıyor. Yazın en güzel saatleri.
Favori yaz outfitin?
Bu yaz belki Cekette’nin yeni koleksyonundan dolayı dantelli olan her şey kalp ben.
Bize bir yaz selfiesi göster!